Riesling 2015 trocken Escherndorf Am Lumpen 1655 GG

E-mailadres
2015 Riesling Escherndorfer Lump GG Onder de classificatie Grand Cru maakt Zur Schwane elk jaar topwijnen van de druivensoorten Riesling en Silvaner. Deze wijnen worden jaarlijks...
Riesling Escherdorfer Lump GG, zur schwaneRiesling 2015 trocken Escherndorf Am Lumpen 1655 GG
Verkoopprijs met korting:
Prijs € 27,00
Korting
Standaard prijs:
Beschrijving

Onder de classificatie Grand Cru maakt Zur Schwane elk jaar topwijnen van de druivensoorten Riesling en Silvaner. Deze wijnen worden jaarlijks slechts in beperkte oplage gemaakt.
De druiven worden geteeld op kalkrijke grond op een helling op het zuiden, direct aan de oever van de rivier de Main, met een hellingshoek van ca. 50%.
Er wordt veel zorg besteed aan het nauwkeurig snoeien van de wijnranken teneinde het juiste aantal scheuten te behouden om de kwantiteit en de kwaliteit van de oogst te bepalen.
De druiven worden handmatig en selectief geoogst. Deze wijn rijpt langer dan de andere wijnen en is pas vlak vóór de oogst van de nieuwe jaargang beschikbaar.

smaaknotities volgen.

Drinken: nu tot en met 2024
Serveertemperatuur: 9-11 °C
Jaar: 2015
Druif: Riesling
Alcohol en restsuiker / zuur: 13,54% vol. / 5,4 g/l / 8,2 g/l
Smaak: droog

 x 

Winkelwagen is leeg

Voordelen van Frankenwijn.nl:

  • Laag minimum order bedrag (€ 27,50)
  • Vaste bijdrage in de verzendkosten van € 6,95 (voor België en Duitsland € 9,95) Boven € 125,- gratis verzending binnen Nederland( België en Duitsland vanaf € 140,- gratis verzending)
  • Per soort/fles bestelbaar
  • Meestal uit voorraad leverbaar